Moka mix za vlaknasti kruh

Email
Moka mix za vlaknasti kruhMoka mix za vlaknasti kruh

Salesprice with discount
Sales price 5,45 €
Discount
Price / kg:
ManufacturerFinax
Description

Neto teža: 1000g

 

Popolnoma pripravljen Vlaknast kruh Mix, vse kar morate storiti je, da mešanici dodate  kvas in vodo. Dobite sočen in hranljiv vlaknato bogat kruh, ki je po okusu kot navaden kruh. Kruh ima veliko zdravih sestavin, kot so sončnična semena, opečena ajda, rdeče jabolko in vlaknine. Grob kruh, ki ima okus kot "navaden" polnozrnat kruh! Seveda lahko uporabite mešanico moke, za vlaknasto bogat kruh, tako da lahko naredite okusne in zdrave sendviče . Lahko pa uporabite kruh tudi za dolge izlete ali kanapeje za vaše goste.

 

Sestavine: Pšenični škrob (največ 2 mg gluten/a100 g), sončnična semena, pražena ajda, vlakna rdeče pese, zdrobljen psyllium lupina, sol, suhi kvas, oligofruktoza, rožičeva moka.

Alergeni: pšenični škrob brez glutena.

 

Prehranska vrednost na 100g:

 - energijska vrednost 1540 kJ/370kcal,

 - maščobe 9g,

 - od tega nenasičene maščobe 1g,

 - ogljikovi hidrati 64g,

  - od tega sladkorji 1g,

 - prehranske vlaknine 11 g,

- beljakovine 7g

 - sol 1,7 g,

 

Proizvajalec: FINAX AB Box 150 23, S-250 15 Helsingborg, 

O nas

Celiakija je tudi del našega življenja, zato se zavedamo tako pomena široke izbire brezglutenske prehrane kot drugih dietetičnih živil. Za vas smo odprli trgovino, kjer ponujamo široko paleto dietetičnih izdelkov. Trudimo se biti prijazni do uporabnikov - tako z odnosom kot s cenami.
Preverite kako ugodno lahko kupujete pri nas. Poznano nam s čim vse se bolniki soočate še preden vam diagnozo postavijo, zavedamo pa se tudi težav, ki jih imate po diagnozi, ko morate izbrati pravilne dietetične izdelke. S širokim izborom izdelkom se trudimo, da bi naš način prehranjevanja bil enostavnejši.
Pripravljeni smo Vam pomagati tudi s predstavitvijo uporabe izdelkov, deloma je to možno tudi razbrati iz rubrike recepti.

Kontakt

  • Peter Strnad, s.p.
  • Naslov: Lackova cesta 186, 2341 Limbuš
  • Tel: 031 378 870
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Spletna stran: http://www.brezglutena.eu
  • Obiščite nas na Facebooku

Hiter kontakt

Priloga vektorska oblika