Klasični beli kruh pekovskih mojstrov brez glutena

Email

Salesprice with discount
Sales price 2,93 €
Discount
Price / kg:
ManufacturerSchär
Description

Dietetično živilo za prehrano brez glutena.

 

Neto količina: 300 g

 

Sestavine: koruzni in rižev škrob, voda, kislo testo 18% (riževa moka, voda), rižev sirup, jabolčne vlaknine, prosena moka 2,6%, sončnično olje, sojine beljakovine, kvinojina moka 1,7%, sredstvo za zgostitev: hidroksipropilmetil celuloza,kvas, sol, med.

Izdelek lah­ko vsebuje volčji bob v sledeh. BREZ LAKTOZE.

Pakirano v zaščitni atmosferi.

 

Povprečne hranilne vrednosti v 100 g:
energijska vrednost 1009 kJ (239 kcal), maščobe 3,4 g, od tega nasičene maščobe 0,7 g; ogljikovi hidrati 45 g, od tega sladkorji 3,3 g; prehranske vlaknine 7,3 g, beljakovine 3,5 g, sol 1,0 g.

 

Proizvajalec: Dr. Schaer, Italija

O nas

Celiakija je tudi del našega življenja, zato se zavedamo tako pomena široke izbire brezglutenske prehrane kot drugih dietetičnih živil. Za vas smo odprli trgovino, kjer ponujamo široko paleto dietetičnih izdelkov. Trudimo se biti prijazni do uporabnikov - tako z odnosom kot s cenami.
Preverite kako ugodno lahko kupujete pri nas. Poznano nam s čim vse se bolniki soočate še preden vam diagnozo postavijo, zavedamo pa se tudi težav, ki jih imate po diagnozi, ko morate izbrati pravilne dietetične izdelke. S širokim izborom izdelkom se trudimo, da bi naš način prehranjevanja bil enostavnejši.
Pripravljeni smo Vam pomagati tudi s predstavitvijo uporabe izdelkov, deloma je to možno tudi razbrati iz rubrike recepti.

Kontakt

  • Peter Strnad, s.p.
  • Naslov: Lackova cesta 186, 2341 Limbuš
  • Tel: 031 378 870
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Spletna stran: http://www.brezglutena.eu
  • Obiščite nas na Facebooku

Hiter kontakt

Priloga vektorska oblika