Chia Snack

Email
Neto količina: 140 g

Salesprice with discount
Sales price 1,65 €
Discount
Price / kg:
ManufacturerAleksandrija
Description

Chia semena so zahvaljujoč svoji bogati hranljivi sestavi absolutni hit sodobne zdrave prehrane. S svojimi bogatimi hranljivimi snovmi pripomore h kakovosti teh okusnih malih slanih krekerjev, čigar osnova so koruzna, riževa in prosena moka. So idealen prigrizek za vse, ki zase in za svojo družino izbirajo kakovostne izdelke s funkcionalnimi koristmi. Primerni so tudi za vegane.

 

Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka:

Energijska vrednost 1687 kJ (402 kcal);

maščobe 25 g, od tega nasičene maščobe 0,4 g;

ogljikovi hidrati 39,7 g, od tega sladkorji 0,2 g,

beljakovine 5 g; sol 0,05 g. Brez laktoze. Neto količina: 140 g

O nas

Celiakija je tudi del našega življenja, zato se zavedamo tako pomena široke izbire brezglutenske prehrane kot drugih dietetičnih živil. Za vas smo odprli trgovino, kjer ponujamo široko paleto dietetičnih izdelkov. Trudimo se biti prijazni do uporabnikov - tako z odnosom kot s cenami.
Preverite kako ugodno lahko kupujete pri nas. Poznano nam s čim vse se bolniki soočate še preden vam diagnozo postavijo, zavedamo pa se tudi težav, ki jih imate po diagnozi, ko morate izbrati pravilne dietetične izdelke. S širokim izborom izdelkom se trudimo, da bi naš način prehranjevanja bil enostavnejši.
Pripravljeni smo Vam pomagati tudi s predstavitvijo uporabe izdelkov, deloma je to možno tudi razbrati iz rubrike recepti.

Kontakt

  • Peter Strnad, s.p.
  • Naslov: Lackova cesta 186, 2341 Limbuš
  • Tel: 031 378 870
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Spletna stran: http://www.brezglutena.eu
  • Obiščite nas na Facebooku

Hiter kontakt

Priloga vektorska oblika