Riževa moka

Email
Neto količina: 500 g

Salesprice with discount
Sales price 1,48 €
Discount
Price / kg:
ManufacturerAleksandrija
Description

Riž, temeljna sestavina kuhinje Daljnega vzhoda je kot osnovno živilo dobro znan, medtem ko pa se riževa moka v vsakdanji uporabi pri nas vendarle redkeje uporablja. No, kot hrana, ki naravno ne vsebuje glutena, je neprecenljivega značaja v brezglutenski prehrani. Riževo moko, pridobljeno iz finega mletja riža, poleg izdelave pekovskih izdelkov in sladic uporabljajo tudi kot sredstvo za zgoščevanje jedi.

 

Povprečna hranilna vrednost v 100 g:

Energijska vrednost 1464 kJ (349 kcal);

maščobe 1g, od tega nasičene maščobe 0 g;

ogljikovi hidrati 72 g, od tega sladkorji 0 g;

prehranske vlaknine 2 g;

beljakovine 7 g;

sol 0 g.

 

Neto količina: 500 g

O nas

Celiakija je tudi del našega življenja, zato se zavedamo tako pomena široke izbire brezglutenske prehrane kot drugih dietetičnih živil. Za vas smo odprli trgovino, kjer ponujamo široko paleto dietetičnih izdelkov. Trudimo se biti prijazni do uporabnikov - tako z odnosom kot s cenami.
Preverite kako ugodno lahko kupujete pri nas. Poznano nam s čim vse se bolniki soočate še preden vam diagnozo postavijo, zavedamo pa se tudi težav, ki jih imate po diagnozi, ko morate izbrati pravilne dietetične izdelke. S širokim izborom izdelkom se trudimo, da bi naš način prehranjevanja bil enostavnejši.
Pripravljeni smo Vam pomagati tudi s predstavitvijo uporabe izdelkov, deloma je to možno tudi razbrati iz rubrike recepti.

Kontakt

  • Peter Strnad, s.p.
  • Naslov: Lackova cesta 186, 2341 Limbuš
  • Tel: 031 378 870
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Spletna stran: http://www.brezglutena.eu
  • Obiščite nas na Facebooku

Hiter kontakt

Priloga vektorska oblika