domaci tortelini

Priprava:

Zmesi za testenine BEZGLUTEN dodamo vodo in sčepec soli. Vse skupaj zamesimo in pustimo malo stati.

Pripravimo poljubni nadev. Prepražimo čebulo , malo korenčka skute, sol in poper. Testo razvaljamo in narežemo na pravokotnike. Potem prepognemo in jih stisnemo ter ovijemo okoli prsta ter stisnemo rob. Skuhamo v slanem kropu. Dodamo poljubno omako. Šampinjone narežemo in prepražimo na čebuli. Prelijemo s smetano za kuhanje. In postrežemo.

 

Dober tek!


domaci tortelini 1

O nas

Celiakija je tudi del našega življenja, zato se zavedamo tako pomena široke izbire brezglutenske prehrane kot drugih dietetičnih živil. Za vas smo odprli trgovino, kjer ponujamo široko paleto dietetičnih izdelkov. Trudimo se biti prijazni do uporabnikov - tako z odnosom kot s cenami.
Preverite kako ugodno lahko kupujete pri nas. Poznano nam s čim vse se bolniki soočate še preden vam diagnozo postavijo, zavedamo pa se tudi težav, ki jih imate po diagnozi, ko morate izbrati pravilne dietetične izdelke. S širokim izborom izdelkom se trudimo, da bi naš način prehranjevanja bil enostavnejši.
Pripravljeni smo Vam pomagati tudi s predstavitvijo uporabe izdelkov, deloma je to možno tudi razbrati iz rubrike recepti.

Kontakt

  • Peter Strnad, s.p.
  • Naslov: Lackova cesta 186, 2341 Limbuš
  • Tel: 031 378 870
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Spletna stran: http://www.brezglutena.eu
  • Obiščite nas na Facebooku

Hiter kontakt

Priloga vektorska oblika